Skip to content Skip to footer

20 Vite Eksperiencë

Balfin Construction, me një përvojë të pasur prej më shumë se 20 vitesh, është lider në industrinë e ndërtimit në Shqipëri. Me angazhimin e vazhdueshëm, janë realizuar me sukses projekte të rendësishme, duke lënë një gjurmë të qëndrueshme. Jane ndërtuar komplekse dhe objekte rezidenciale, resorte turistike nga më të mëdhatë në vend, objekte komerciale dhe infrastrukturë, duke u fokusuar gjithmonë në cilësi të lartë, inovacion dhe respektimin e afateve. Përvoja e gjatë dhe e suksesshme shërben si dëshmi e angazhimit tonë në ndertimin e projekteve të cilësisë së lartë dhe në krijimin e vlerave per klientët tanë.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.