Skip to content Skip to footer

Pse të zgjidhni Balfin Construction?

Balfin Construction vjen me një eksperiencë të gjatë prej 20 vitesh në fushën e ndërtimit në Shqipëri!
  1. Ndërtues dhe zhvillues i projekteve më të mëdha dhe më të rëndësishme rezidenciale, turistike si dhe komerciale, si: Green Coast Resort, Vala Mar Residences, Rolling Hills, Park Gate, QTU, TEG.
  2. E njohur për standardin e lartë dhe konceptet inovative që sjell në fushën e ndërtimit, të tilla si: integrimi i konceptit evropian të qendrave tregtare, risitë arkitekturore unike në stil dhe funksion, etj
  3. Staf punonjësish i kualifikuar, të cilët trajnohen dhe zhvillohen në mënyrë të vazhdueshme, duke ecur paralelisht me risitë e fushës dhe zhvillimeve teknologjike;
  4. Së fundmi e specializuar edhe si kompani konsulente në fushën e ndërtimit, e cila vjen me një paketë të plotë shërbimesh, të personalizuar për çdo rast
  5. Pjesë e Grupit BALFIN, grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në rajon
  6. Në partneritet me kompani eksperte në fushën e real-estate, ofron dhe menaxhon ciklin e plotë të të gjitha shërbimeve që lidhen me pronën: zhvillimi i studimeve të tregut para fillimit të ndërtimit, konsulencë në marketing, shitje & rishitje pronash.
Copyright 2024 ©Balfin Construction . All Rights Reserved.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.