Skip to content Skip to footer

Cfarë bejmë ne

Struktura që i qëndrojnë proves së kohës

Jemi krenarë që kemi prezantuar në tregun shqiptar standarde të reja cilësie. Cilësia e padiskutueshme e projekteve që ne ndërmarrim dëshmohet nga dhjetëra projekte, të cilat konsiderohen si etalon i standardeve bashkëkohore.

 
0
Vite Eksperiencë
0
Projekte të mëdha
0
Milion Euro Turnover
Kush jemi ne

Zhvillues të projekteve më të mëdha dhe prestigjioze në vend

Me mbi 20 vite përvojë në industrinë e ndërtimit, Balfin Construction përdor njohuri dhe vizion për të ndikuar mënyrën se si njerëzit jetojnë, punojnë dhe lidhen. Si zhvilluesi i projekteve më të mëdha dhe më prestigjioze rezidenciale, turistike, industriale dhe tregtare në Shqipëri, Balfin Construction krijon zgjidhje përparimtare dhe të qëndrueshme që mbështesin një stil jetese të shëndetshëm dhe me standarde të larta.
Green Coast Resort & Residences, Vala Mar Residences, Rolling Hills Luxury Residences, Park Gate, QTU, TEG, Ambassador 1, 2 dhe 3, dhe shumë projekte të tjera, demonstrojnë standardet e larta dhe konceptet bashkëkohore të futura nga kompania jonë në fushën e ndërtimit.

Në Balfin Construction, ne udhëhiqemi nga pasioni ynë për ndërtimin, përkushtimi i palëkundur ndaj cilësisë dhe vendosmëria për të dhënë rezultate të jashtëzakonshme. Së bashku, le të ndërtojmë një të ardhme që qëndron e fortë, frymëzon brezat dhe ka një ndikim pozitiv në botën që ne jetojmë.

Kozma Heqimi

CEO
Zbulo Pozicione Vakante

Bëhu pjesë e Balfin Construction

Zbulo Pozicione Vakante

Bëhu pjesë e Balfin Construction

Keni pyetje? Na kontaktoni:

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë. Ne jemi gjithmonë këtu për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

Adresa: Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Tiranë, Shqipëria

  Copyright 2024 ©Balfin Construction . All Rights Reserved.

  Adresa

  Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

  Kontakt

  Tel +355 698081313

  Na Ndiqni

  Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.