Skip to content Skip to footer

KOZMA HEQIMI

CEO

VIOLA KAMBELLARI

DREJTORE E DEPARTAMENTIT TË FINANCËS

EDLIRA GJURAJ

DREJTORE E DEPARTAMENTIT TË BURIMEVE NJERËZORE

GENTIANA GJONI

DREJTUESE E DEPARTAMENTIT TË PROKURIMEVE DHE LOGJISTIKES

KLODIAN BANI GJONI

DREJTOR I DEPARTAMENTIT TEKNIK

Copyright 2024 ©Balfin Construction . All Rights Reserved.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.