Skip to content Skip to footer

60 Milion Euro Turnover

Balfin Construction ka arritur një rezultat impresiv në fushën e ndërtimit, duke shënuar një turnover prej 60 milionë eurosh në vit. Kjo shifër e lartë tregon angazhimin dhe aftësitë e jashtëzakonshme të kompanisë për të menaxhuar me sukses projekte të shumta në fushën e ndërtimit. Kjo shifër e konsiderueshme reflekton një shenjë të qendrueshmërisë ekonomike dhe aftësisë së kompanisë për të siguruar rritje të qëndrueshme në tregun e ndërtimit. Balfin Construction vazhdon të jetë një forcat e ndërtimit, duke përfshirë projekte të mëdha dhe inovative që kontribuojnë në zhvillimin e qyteteve. Ky rezultat financiar përcakton kompaninë si një lojtar të rëndësishëm në fushën e ndërtimit dhe një partner i besueshëm për projekte të mëdha dhe komplekse.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.