Skip to content Skip to footer
DREJTORE E DEPARTAMENTIT TË BURIMEVE NJERËZORE

EDLIRA GJURAJ

Ekipi modern i burimeve njerëzore ka kaluar përtej përgjegjësive të trashëguara të administrimit të listës së pagave dhe përfitimeve, në rolin e njerëzve tanë në fushën e dixhitalizimit dhe menaxhimin e diversitetit. Ne jemi pjesë e vendimmarrjes strategjike dhe synimi ynë është të nxisim suksesin, rritjen profesionale dhe mjedisin e sigurt të punës.

Edlira Gjuraj është diplomuar “Ekonomiste për Industrinë” në vitin 1992, Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranës; MBA në Universitetin Staffordshire, MB gjatë viteve 1997 -1998; PhD me një studim të thelluar të ndikimit të kulturës kombëtare në kulturën organizative, dhe është Profesore e Asociuar që nga viti 2013. Ajo ka më shumë se 25 vite karrierë akademike dhe ka punuar si drejtore e burimeve njerëzore vitet e fundit në organizata të ndryshme.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.