Skip to content Skip to footer
DREJTUESE E DEPARTAMENTIT TË PROKURIMEVE DHE LOGJISTIKES

GENTIANA GJONI

Departamenti i Prokurimeve dhe Logjistikës në Balfin Construction përfshin funksionin e prokurimit, të blerjeve dhe shërbimeve të logjistikës. Funksioni i prokurimeve dhe blerjeve është një ndër proceset më të rëndësishme në Balfin Construction. Misioni kryesor i këtij departamenti është të ofrojë shërbime efikase dhe të përgjegjshme, duke garantuar blerje cilësore dhe të arsyeshme. Përzgjedhja e kontraktorëve, komunikimi, menaxhimi i negociatave dhe i logjistikës janë funksione të tjera të rëndësishme të këtij departamenti.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.