Skip to content Skip to footer
DREJTOR I DEPARTAMENTIT TEKNIK

KLODIAN BANI

Departamenti i Arkitekturës dhe Dizajnit në “Balfin Construction” ofron shërbime projektimi, konsulence dhe mbikëqyrjeje për projekte arkitektonike, elektrike, mekanike dhe infrastrukture. Misioni kryesor i këtij departamenti është realizimi i projekteve me cilësinë më të mirë, duke mbajtur nën kontroll kostot e ndërtimit për të qëndruar brenda një buxheti të caktuar.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.