Skip to content Skip to footer
CEO

KOZMA HEQIMI

Kozma Heqimi është “Drejtor Ekzekutiv” prej Shtator 2022 dhe pjesë e Balfin Construction dhe BALFIN Group prej vitit 2011, fillimisht ne rolin e Inxhinierit te kantierit e me pas duke e ngjitur shkallet e karries nje e nga nje e project pas projekti. Per rreth 4 vite ai ka qenë drejtor i departamentit teknik, me një rol kyç në kompani si shtylla kryesore e Balfin Construction, duke udhëhequr veprimtaritë e ndërtimit dhe konsulencës tekniko-inxhinierike. Z. Heqimi është diplomuar në vitin 1997 pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, me titull Strukturist.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.