Skip to content Skip to footer

CEO

KOZMA HEQIMI

Sales
80%
Staff Management
90%
Order Tracking
88%

Qonsectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do eiusm od tempor incididunt ut labore.

Adipiscing elit, sed do eiusm consectetur  aonsectetur sed do eiusm od tempor adipiscing elit, sed do eiusm od tempor.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do eiusm od tempor incididunt ut labore.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusm onsectetur adipiscing elit, sed do eiusm od tempor.

Biography

Kozma Heqimi është “Drejtor Ekzekutiv” prej Shtator 2022 dhe pjesë e Balfin Construction dhe BALFIN Group prej vitit 2011, fillimisht ne rolin e Inxhinierit te kantierit e me pas duke e ngjitur shkallet e karries nje e nga nje e project pas projekti. Per rreth 4 vite ai ka qenë drejtor i departamentit teknik, me një rol kyç në kompani si shtylla kryesore e Balfin Construction, duke udhëhequr veprimtaritë e ndërtimit dhe konsulencës tekniko-inxhinierike. Z. Heqimi është diplomuar në vitin 1997 pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, me titull Strukturist.

Contact Form

  Adresa

  Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

  Kontakt

  Tel +355 698081313

  Na Ndiqni

  Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.