Skip to content Skip to footer
DREJTORE E DEPARTAMENTIT TË FINANCËS

VIOLA KAMBELLARI

Departamenti i Financës udhëheq planifikimin strategjik të Balfin Construction. Ky departament ka si funksion kryesor strukturimin e planifikimeve financiare, analizimin e shpenzimeve dhe të ardhurave, si dhe rekomandimin e politikave më efikase financiare. Misioni ynë është që funksionet e këtij departamenti të kthehen në vlerë të shtuar të kompanisë.

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.