Skip to content Skip to footer

Në Proces

Rolling Hills Liqeni shtrihet mes gjelbërimit të kodrave të Farkës dhe buzë liqenit, në një eksperiencë që ju lejon të shijoni lirinë pranë natyrës, në ajër të pastër.

Një vend qetësie dhe çlodhjeje, për një jetesë elegante, unike dhe luksoze. Rolling Hills Liqeni është konceptuar si një kompleks rezidencial me vila dhe apartamente, një Plazza me të gjitha shërbimet e nevojshme, park të gjelbëruar me terrene sportive dhe akses të drejtpërdrejtë në ‘Lungolagon’ përgjatë Liqenit të Farkës.

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.