Skip to content Skip to footer

Balfin Construction nën moton – “Punonjës Aktivë“

Kompania Balfin Construction ishte pjesëmarrëse këtë vit në edicionin e 4-të të Tirana Marathon 201.

Në këtë garë punonjësit e Balfin Construction u angazhuan jo vetem për të qenë pjesë aktive e saj por edhe për të arritur rezultate konkurruese simbolike mes njëri – tjetrit.

Gjatë kësaj periudhe, nën nismën “Sfida e Balfin Construction”, skuadra ka qënë aktive në stërvitje fizike në mënyrë të vazhdueshme duke synuar arritjen e një performance sa më të mirë dhe pse jo, për të fituar.

Sfida e zhvilluar konsistoi në monitorimin e hapave të përditshme të pjesëmarrësve gjatë periudhës 20/09/2019-11/10/2019 nëpërmjet aplikacionit Pacer, ku çdo anëtar i skuadrës mund të shihte dhe sfidonte kolegët e tij në ecjen e përditshme.

Si në çdo garë dhe kjo sfidë kishte çmimet motivuese dhe fituesit e saj të cilët me kënaqësi i ndajmë me ndjekësit tanë:

Çmimi I: Eda Zijaj

Çmimi II: Eristela Hoxha

Çmimi III: Juliana Pergega

Gara u kthye në një sfidë mjaft të bukur për të gjithë skuadrën pjesëmarrëse dhe mjaft motivuese për të gjithë kompaninë, duke nxitur më shumë angazhimin në sport!

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.