Skip to content Skip to footer

Park Gate i projektuar me një stil modern dhe urban është një objekt multifunksional i konceptuar për të ofruar një mënyrë jetese të shëndetshme pranë Parkut të Liqenit dhe afër qendrës së Tiranës. Pozicioni strategjik përballë Fakultetit Histori-Filologjik dhe atij Ekonomik si dhe shumë pranë parkut të Liqenit Artificial, e bëjnë këtë objekt edhe më të larmuar nga klientët, si për banim ashtu edhe për biznes. Ndërtesa përbëhet nga një kombinim strukturash. Në lindje dhe në jug ngrihet në lartësinë 13 kate ndërsa në perëndim dhe veri ngrihet në lartësinë 7 kate. Projekti ndodhet në juglindje të kryeqytetit në një nga arteriet kryesore për hyrje dhe dalje në Tiranë. Komuniteti i përzgjedhur i kësaj residence ka privilegjin të jetojë mes shërbimeve, lehtësive dhe një standardi ndërtimi të pakrahasueshëm.

Adresa: Rruga e Elbasanit, Përballë “Fakultetit të Histori-Filologjisë” si edhe Përballë Hyrjes Lindore të Parkut të Liqenit Artificial

Sipërfaqja: 18,322.7 m2

Kontakto Departamentin e Shitjes: +355698014999 | [email protected]

ADRESA – GALERIA – BROSHURA

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.