Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portofol Punimesh

Gjatë 20 viteve eksperiencë, Balfin Construction ka punuar për zhvillimin e projekteve të profileve të ndryshme, të cilat kërkojnë nivele shumë të larta ekspertize si:

  • Qendra Tregtare: Qendra Tregtare Univers, Tirana East Gate (TEG)
  • Ambiente Tregtare: Zyrat e Plus Communication
  • Objekte Rezidenciale: Ambasador 1, Ambasador 2, Ambasador 3
  • Komplekse Rezidenciale: Rolling Hills Luxury Residences
  • Komplekse Rezidenciale dhe turistike: Green Coast Resort , Vala Mar Residences,
  • Dyqane Markash: Jumbo, Neptun, Zara
  • Njësi shërbimi Veranda TEG
  • Projekte Agrare, Sera: AgroCon
  • Punime Civile e Infrastrukturore

Nëse dëshironi një partner të sigurt biznesi, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë!

Ju mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.