Skip to content Skip to footer

Univers City është kompleksi rezidencial multifunksional më i ri në Tiranë, me infrastrukturë dhe organizim komunitar bashkëkohor, duke përmbushur në këtë mënyrë të gjitha nevojat dhe mundësitë për këdo që zgjedh të jetojë, punojë dhe zhvillojë biznesin e tij. Univers City ka një vendndodhje me akses të lehtë për kudo, 2 minuta larg QTU, 4 minuta larg “Spitalit Ushtarak” dhe 10 minuta larg nga Sheshi “Skënderbej”. Kompleksi ofron standarde të larta ndërtimi, kopsht publik pranë parkut qendror të kompleksit, shkollë publike fillore dhe 9-vjeçare, qendër shëndetësore publike në funksion të komunitetit, 14,500 m2 sipërfaqe rekreative për argëtim, 3 kënde sportive si dhe 10,500 m2 sipërfaqe e gjelbëruar për shëtitje dhe eksplorim

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.