Skip to content Skip to footer

Qendra Tregtare Univers (QTU)

Qendra Tregtare Univers (QTU) operative që prej muajit tetor 2005 ndodhet vetëm 6 km nga qendra e qytetit të Tiranës dhe ofron një hapësirë të përshtatshme për shopping. QTU konsiderohet si destinacioni kryesor i blerjeve me mbi 70 dyqane dhe restorante. Dyqane me veshje casual apo elegante, zona argëtimi për fëmijë, restorante me shumëllojshmëri gatimesh si dhe gjithçka tjetër që i nevojitet një familje.

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km 6, Tiranë, Shqipëri

Sipërfaqja:47,000 m2

ADRESA – GALERIA – BROSHURA

[email protected]

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.