Skip to content Skip to footer

“Ambasador 3” është një objekt rezidencial si asnjë tjetër në Shqipëri.

I pozicionuar njëkohësisht shumë afër qendrës së Tiranës dhe Parkut të madh të liqenit, është projektuar për të ofruar shumë lehtësira në mënyrën e të jetuarit. Përfshihen katër kate parkimi nëntokë, një kat hapësirë për aktivitete tregtare, 2 kate zyra, dhe 20 kate ambiente banimi. Projekti është financuar nga shoqëria “RFZ Building” shpk.

Adresa:Rr.”Dervish Hima”, pranë Kodrave të Liqenit dhe stadiumit “Qemal Stafa”, Tiranë, Shqipëri

Sipërfaqja:32,300m2

Kontakto Departamentin e shitjes:

+355698014999

[email protected]

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.