Skip to content Skip to footer

Rolling Hills Luxury Residences

“Rolling Hills Luxury Residences” është një komunitet i rrethuar luksoz, më i miri si standard ndërtimi dhe i pari i këtij lloji në Shqipëri. Ky investim përmban 133 vila luksoze dhe parashikon katër tipe vilash të cilat variojnë në madhësi prej 280-1,030m2 dhe sipërfaqe trualli 550-2000m2 . Ky komunitet ofron një Park Rekreativ me sipërfaqe 16,000m2 , një pistë vrapi, fusha basketbolli dhe tenisi, si edhe një kënd lojrash për fëmijët.

Adresa: Në Juglindje të Tiranës, Fshati Mullet, Komuna Petrelë, km 6

Sipërfaqja: 212,000m2

[email protected]

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.