Skip to content Skip to footer

Tirana East Gate (TEG)

“Tirana East Gate” është qendra më e madhe tregtare në Shqipëri. Me 142 dyqane dhe 2,000 vende parkimi, TEG është një destinacion tërheqës jo vetëm për Tiranën, por edhe Elbasanin pas hapjes së tunelit.

Me një sipërfaqe ndërtimi prej më shumë se 95,700 m2 , kjo qendër është ndërtuar që të dallojë për shumëllojshmërinë e markave dhe produkteve, prezantimin e markave ekskluzive, hapësirat për argëtim, restorantet, kafenetë, dhe komoditetin maksimal për klientët. TEG arrin të ketë 7 milionë vizitorë në vit.

Adresa: Autostrada Tiranë-Elbasan, km 4, Tiranë, Shqipëri

Sipërfaqja: 95,700m2

[email protected]

Leave a comment

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.