Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Një projekt krejtësisht unik, i pari i këtij lloji në Shqipëri. I konceptuar si një destinacion ultramodern mesdhetar, Green Coast përcjell përvojën më të mirë të dy studiove më prestigjioze…

Rolling Hills Liqeni shtrihet mes gjelbërimit të kodrave të Farkës dhe buzë liqenit, në një eksperiencë që ju lejon të shijoni lirinë pranë natyrës, në ajër të pastër. Një vend qetësie dhe…

Adresa

Rruga Komuna e Parisit, Rezidenca Kika 2, Ndërtesa nr. 2. Kati 1, Tiranë, Shqipëria

Kontakt

Tel +355 698081313

Na Ndiqni

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë ose na ndiqni në profilet tona sociale.